Winslow Highland

Pirin Mountains, Bansko
Winslow Highland Öne Çıkan Resim
Winslow Highland Dış Mekan
Winslow Highland Dış Mekan
Winslow Highland Dış Mekan
Winslow Highland Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Winslow Highland
PIRIN STR., GRAMADETO AREA Pirin Mountains, Bansko

Winslow Highland misafirlere Bansko bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Bansko Kayak Merkezi ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve SkiBansko by Traventuria ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu apart daire Bansko - Banderitsa Meadow ile 0,4 mi (0,6 km) ve Gondola Lift ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 29 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 60-cm düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretli) kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Balkon
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x