Piramida Business Hotel

Volga (bölge), Samara
Piramida Business Hotel Öne Çıkan Resim
Piramida Business Hotel Dış Mekan
Piramida Business Hotel İç Mekan
Piramida Business Hotel Kahvaltı
Piramida Business Hotel Banyo Tipleri
Image More +37 fotoğraf
Piramida Business Hotel
18, 4 Proezd St. Volga (bölge), Samara

Piramida Business Hotel misafirlere Samara merkezinde, Rus Ortodoks Kilisesi Tarihi Piskoposluk Müzesi ve Rainbow Cultural and Exhibition Center ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu kayak dostu otel Samara Havacılık ve Uzay Araştırmaları Üniversite Müzesi ile 2,1 mi (3,4 km) ve Samara Devlet Üniversitesi ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 24 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x