Makhall Hotel

Volga (bölge), Samara
Makhall Hotel Öne Çıkan Resim
Makhall Hotel Dış Mekan
Makhall Hotel İç Mekan
Makhall Hotel İç Mekan
Makhall Hotel İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Makhall Hotel
146B Revolyutsionnaya Volga (bölge), Samara

Samara bölgesindeki Makhall Hotel konaklamanızda, Rus Ortodoks Kilisesi Tarihi Piskoposluk Müzesi ve Rainbow Cultural and Exhibition Center ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Samara Havacılık ve Uzay Araştırmaları Üniversite Müzesi ile 1,7 mi (2,7 km) ve Uzay Müzesi ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Комплексный ужин, Makhall Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 37 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bu otelde sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Samara bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1399 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Apart Daire
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x