Hotel Praga

Volga (bölge), Samara
Hotel Praga Öne Çıkan Resim
Hotel Praga Dış Mekan
Hotel Praga Dış Mekan
Hotel Praga İç Mekan
Hotel Praga Yerinde Yemek
Image More +64 fotoğraf
Hotel Praga
Taksomotorniy pereulok 10 Volga (bölge), Samara

Samara bölgesindeki Hotel Praga konaklamanızda, Samara Havacılık ve Uzay Araştırmaları Üniversite Müzesi ve Rus Ortodoks Kilisesi Tarihi Piskoposluk Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Rainbow Cultural and Exhibition Center ile 2,6 mi (4,2 km) ve Samara Devlet Üniversitesi ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sauna ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Luxury Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Junior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x