Picollino Boutique

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Picollino Boutique Öne Çıkan Resim
Picollino Boutique Dış Mekan
Picollino Boutique Dış Mekan
Picollino Boutique Dış Mekan
Picollino Boutique Dış Mekan
Image More +85 fotoğraf
Picollino Boutique
Wat Svay Road, Wat Svay Village Sangkat Sala Kamreuk Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Picollino Boutique misafirlere Siem Reap bölgesinde, iş merkezinde, Psa Krom Market ve Wat Dam Nak ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Angkor Wat ile 3,6 mi (5,8 km) ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı cafeteria misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x