Angkor Beauty Boutique

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Angkor Beauty Boutique Genel
Angkor Beauty Boutique Genel
Angkor Beauty Boutique Genel
Angkor Beauty Boutique Öne Çıkan Resim
Angkor Beauty Boutique Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Angkor Beauty Boutique
Wat Svey Prey Village Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Angkor Beauty Boutique misafirlere Siem Reap merkezinde, Psa Krom Market ve Eski Pazar Bölgesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Angkor Wat ile 3,6 mi (5,9 km) ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 9 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Oda (King)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x