Phally’s Residence

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Phally’s Residence Genel
Phally’s Residence Genel
Phally’s Residence Genel
Phally’s Residence Genel
Phally’s Residence Öne Çıkan Resim
Image More +71 fotoğraf
Phally’s Residence
The Alley West The Old Market Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Phally’s Residence misafirlere Siem Reap (Siem Reap Merkezi) bölgesinde, Pub Street (Barlar Sokağı) ve Eski Pazar Bölgesi yakınında. Bu otel Angkor Wat ile 2,9 mi (4,7 km) ve Artisans D'Angkor ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Morning Glory Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Free Pick Up + Mini Bar)
Room
Family Süit (4 People, Free Pick Up + Mini Bar)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x