Thyda Villa

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Thyda Villa Genel
Thyda Villa Öne Çıkan Resim
Thyda Villa Dış Mekan
Thyda Villa Dış Mekan
Thyda Villa İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
Thyda Villa
456, Sok San Street,Khum Svaydongkum Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Thyda Villa size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Eski Pazar Bölgesi ile 0,1 mi (0,1 km) ve Artisans D'Angkor ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 36 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x