Khmer Mansion Boutique Hotel

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Khmer Mansion Boutique Hotel Genel
Khmer Mansion Boutique Hotel Genel
Khmer Mansion Boutique Hotel Genel
Khmer Mansion Boutique Hotel Genel
Khmer Mansion Boutique Hotel Genel
Image More +130 fotoğraf
Khmer Mansion Boutique Hotel
Sok San Street, Mondul 1 Commune Svay Dangkum Village Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Khmer Mansion Boutique Hotel size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Eski Pazar Bölgesi ile 0,1 mi (0,1 km) ve Artisans D'Angkor ile 0,2 mi (0,2 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Mansion Dining Room restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Kenarı
Süit
Süit (Mansion Suite)
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı (Apsara Poolview)
Room
Family Süit, Bağlantılı Odalar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x