Petra Guests Hotel

Wadi Musa (Musa Vadisi)
Petra Guests Hotel Öne Çıkan Resim
Petra Guests Hotel Dış Mekan
Petra Guests Hotel Dış Mekan
Petra Guests Hotel Dış Mekan
Petra Guests Hotel Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Petra Guests Hotel
Close to police roundabout , Wadi Musa (Musa Vadisi)

Petra Guests Hotel size Wadi Musa merkezinde, Petra ve Musa'nın Kuyusu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Petra Turizm Danışma Merkezi ile 1,7 mi (2,8 km) ve Petra Turkish Bath ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 24 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Luxury
Luxury Oda
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Economy Ortak Ranzalı Oda, Ortak Banyo
Room
Üç Kişilik Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x