Peam Snea Resort

Fil Dağları, Kampot
Peam Snea Resort Genel
Peam Snea Resort Genel
Peam Snea Resort Genel
Peam Snea Resort Genel
Peam Snea Resort Genel
Image More +174 fotoğraf
Peam Snea Resort
Teuk Chhu Island, Kampot Fil Dağları, Kampot

Kampot bölgesindeki Peam Snea Resort misafirlere denize sıfır, Kampot Provincial Museum ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Entanou Köprüsü ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Kampot Night Market ile 1,5 mi (2,4 km) ve Big Durian ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 38 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Kampot bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Dubleks
Room
Kır Evi, Balkon, Nehir Manzaralı (Sky)
Room
Kır Evi, Balkon, Nehir Manzaralı (Twin)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x