Montagne Boutique

Fil Dağları, Kampot
Montagne Boutique Genel
Montagne Boutique Genel
Montagne Boutique Öne Çıkan Resim
Montagne Boutique Dış Mekan
Montagne Boutique Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Montagne Boutique
Street 3, Kampong Bay Cherng Fil Dağları, Kampot

Montagne Boutique konaklamanızda Kampot merkezinde, Kampot Night Market ve Big Durian ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Entanou Köprüsü ile 2,4 km (1,5 mil) ve Kampot Provincial Museum ile 3,2 km (2 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı vardır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x