Montagne Regency

Fil Dağları, Kampot
Montagne Regency Öne Çıkan Resim
Montagne Regency Dış Mekan
Montagne Regency Dış Mekan
Montagne Regency Dış Mekan
Montagne Regency Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Montagne Regency
National Road 3 Fil Dağları, Kampot

Kampot bölgesindeki Montagne Regency konaklamanızda, Kampot Provincial Museum ve Big Durian ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Kampot Night Market ile 1,4 mi (2,2 km) ve Entanou Köprüsü ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Twin Room with Air-con
Family
Family Oda
Room
Deluxe King with Air-con
Room
Family Triple Room with Air-con
Room
Deluxe King Air-con with Balcony Mountain View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x