Park Lane Boutique Aparthotel

St. Paul's Bay
Park Lane Boutique Aparthotel Öne Çıkan Resim
Park Lane Boutique Aparthotel Dış Mekan
Park Lane Boutique Aparthotel Oda Manzaraları
Park Lane Boutique Aparthotel Oda Manzaraları
Park Lane Boutique Aparthotel Oda Manzaraları
Image More +44 fotoğraf
Park Lane Boutique Aparthotel
Maskli Street Qawra , St. Paul's Bay

Park Lane Boutique Aparthotel konaklamanızda St. Paul's Bay bölgesinde, eğlence bölgesinde, Malta Klasik Otomobil Koleksiyonu yakınında Bugibba Plajı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Oracle Kumarhanesi ile 0,6 km ve Salina Ulusal Parkı ile 1,5 km mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

28 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 3 Yatak Odası
Superior
Superior Stüdyo
Comfort
Comfort Stüdyo
Superior
Superior Double Studio
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse) (Apartment)
Room
Superior Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x