Coral Hotel

St. Paul's Bay
Coral Hotel Genel
Coral Hotel Öne Çıkan Resim
Coral Hotel Yerinde Yemek
Coral Hotel Yerinde Yemek
Coral Hotel Yerinde Yemek
Image More +8 fotoğraf
Coral Hotel
Triq il-Korp Tal-Pijunieri, Bugibba , St. Paul's Bay

Coral Hotel misafirlere St. Paul's Bay bölgesinde, deniz kıyısında, Malta Klasik Otomobil Koleksiyonu ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Bugibba Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Malta Experience ile 10,3 mi (16,5 km) ve Il-Mixquqa ile 6 mi (9,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için buzdolabı olan 40 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x