Euro Club Hotel

St. Paul's Bay
Euro Club Hotel Genel
Euro Club Hotel Genel
Euro Club Hotel Genel
Euro Club Hotel Genel
Euro Club Hotel Genel
Image More +42 fotoğraf
Euro Club Hotel
Triq Il-Fliegu , St. Paul's Bay

Euro Club Hotel konaklamanızda St. Paul's Bay bölgesinde, Altın Kum Plajı ile 9 km (5,6 mi) ve St. Paul Katedrali ile 9,6 km (6 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel St. Paul ve St. Agatha Yeraltı Mezarları ile 10,3 km (6,4 mil) ve Mellieha Körfezi ile 11 km (6,8 mil) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan Euro Club yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 8.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 116 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Free Wi-Fi)
Economy
Economy Üç Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, Balkon
Dört
Dört Kişilik Oda, Balkon
Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Free airport transfer)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x