Paradis

Cornier
Paradis Genel
Paradis Genel
Paradis Genel
Paradis Öne Çıkan Resim
Paradis Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Paradis
1128 Route de la Fornasse , Cornier

Cornier bölgesindeki Paradis misafirlere Rochexpo ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Shopping Etrambieres ile 15 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Saleve Teleferiği ile 19,7 km (12,3 mil) ve Massif des Brasses Kayak Alanı ile 27 km (16,8 mil) mesafede.

Table d'hôtes, Paradis misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Teras, Bahçe Manzaralı (Rose)
Design
Design Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı (Bleue)
Business
Business Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası (Jaune)
Romantic
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Teras, Bahçe Manzaralı (Verte)
Family
Family Dağ Evi, Mutfak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x