Hôtel Les Afforêts

Northern Alps, La Roche-sur-Foron
Hôtel Les Afforêts Öne Çıkan Resim
Hôtel Les Afforêts Dış Mekan
Hôtel Les Afforêts Dış Mekan
Hôtel Les Afforêts Dış Mekan
Hôtel Les Afforêts Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Hôtel Les Afforêts
101 Rue De L Egalite Northern Alps, La Roche-sur-Foron

Hôtel Les Afforêts konaklamanızda La Roche-sur-Foron bölgesinde, Golf Club Esery ile 16,8 km (10,5 mi) ve Shopping Etrambieres ile 17,3 km (10,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Savoie Özel Hastanesi - Ramsay Genel Sağlık Merkezi ile 21,2 km (13,2 mil) ve Mont Saleve ile 23,1 km (14,4 mil) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x