Baud Hôtel Restaurant

Northern Alps, Bonne
Baud Hôtel Restaurant Genel
Baud Hôtel Restaurant Genel
Baud Hôtel Restaurant Öne Çıkan Resim
Baud Hôtel Restaurant Dış Mekan
Baud Hôtel Restaurant Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Baud Hôtel Restaurant
181, Avenue du Léman Northern Alps, Bonne

Baud Hôtel Restaurant size Bonne merkezinde, Chateau Bleu ve Savoie Özel Hastanesi - Ramsay Genel Sağlık Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Palexpo ile 23,3 mi (37,5 km) ve Birleşmiş Milletler Avrupa Genel Merkezi ile 27,8 mi (44,7 km) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için Baud ideal; otelin kaliteli ve rafine yemek sunan restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

20 odada ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bonne bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1615 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Süit,
Süit, Jakuzi
Junior
Junior Süit
Signature
Signature Oda
Süit
Süit (Suite Vermeer)
Süit
Süit (Suite Picasso)
Süit
Süit (Suite Emeraude)
Süit
Süit (Suite Pavillon)
Süit
Süit (Suite Cigogne)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x