La Tour d'Ivoire

Northern Alps, Reignier-Esery
La Tour d'Ivoire Öne Çıkan Resim
La Tour d'Ivoire Dış Mekan
La Tour d'Ivoire Kahvaltı
La Tour d'Ivoire Oda Düzeni
La Tour d'Ivoire Banyo Tipleri
Image More +8 fotoğraf
La Tour d'Ivoire
769 Rue De La Gare Northern Alps, Reignier-Esery

Reignier-Esery bölgesindeki La Tour d'Ivoire misafirlere dağda, Golf Club Esery ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Rochexpo ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jet d'Eau Fıskiyesi ile 9,3 mi (15 km) ve Palexpo ile 21 mi (33,9 km) mesafede.

La Tour d'Ivoire misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

30 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirlerimiz için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bağlantılı Odalar
Superior
Superior Stüdyo, 2 Tek Kişilik Yatak, Buzdolabı ve Mikrodalga
Superior
Superior Dubleks, 1 Yatak Odası, Buzdolabı ve Mikrodalga

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x