Palmy Beach Club Resort

Güney Vietnam, Ba Keo
Palmy Beach Club Resort Genel
Palmy Beach Club Resort Öne Çıkan Resim
Palmy Beach Club Resort Dış Mekan
Palmy Beach Club Resort Kahvaltı
Palmy Beach Club Resort Kahvaltı
Image More +19 fotoğraf
Palmy Beach Club Resort
Tran Hung Dao Street, Cua Lap Hamlet Duong To Güney Vietnam, Ba Keo

Palmy Beach Club Resort misafirlere Phu Quoc (Cửa Lấp) bölgesinde, Phu Quoc Plajı yakınında ve Suoi Tranh & Suoi Da Ban ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Phu Quoc Gece Pazarı ile 2,6 mi (4,2 km) ve Shophouse Grand World ile 15,5 mi (25 km) mesafede.

Vietnam mutfağı seven misafirler için Palmy Beach Club ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 300 klimalı odada minibar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz 24 saat açık sağlık kulübü ve sauna dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Phu Quoc bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Balkon (Mountain)
Room
Deluxe Oda, Balkon, Okyanus Manzaralı
Room
Grand Oda (Suite - Balcony/Kitchen)
Room
Executive Oda (Suite - Balcony/Bathtub)
Room
Oda (Residence Suite)
Room
Family Oda (Mountain)
Room
Family Oda (Suite Beach Connecting)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x