Palms Cove Resort

Visayan Adaları, Panglao
Palms Cove Resort Öne Çıkan Resim
Palms Cove Resort Dış Mekan
Palms Cove Resort Dış Mekan
Palms Cove Resort Dış Mekan
Palms Cove Resort İç Mekan
Image More +97 fotoğraf
Palms Cove Resort
Purok 5, Danao Visayan Adaları, Panglao

Palms Cove Resort misafirlere Panglao (Danao) bölgesinde, Alona Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Danao Plajı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Virgin Adası ile 1,6 mi (2,6 km) ve Doljo Plajı ile 3,7 mi (5,9 km) mesafede.

Villanın restoran, içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x