Alona42 Resort

Visayan Adaları, Panglao
Alona42 Resort Öne Çıkan Resim
Alona42 Resort Dış Mekan
Alona42 Resort Dış Mekan
Alona42 Resort Dış Mekan
Alona42 Resort Yerinde Yemek
Image More +20 fotoğraf
Alona42 Resort
Kalipayan Road Danao, Panglao Island Visayan Adaları, Panglao

Alona42 Resort misafirlere Panglao (Danao) bölgesinde, Alona Plajı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Danao Plajı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Virgin Adası ile 1,5 mi (2,5 km) ve Balicasag Adası Deniz/Okyanus Koruma Alanı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x