Alona's Coral Garden Resort

Visayan Adaları, Panglao
Alona's Coral Garden Resort Genel
Alona's Coral Garden Resort Genel
Alona's Coral Garden Resort Genel
Alona's Coral Garden Resort Genel
Alona's Coral Garden Resort Öne Çıkan Resim
Image More +107 fotoğraf
Alona's Coral Garden Resort
Kalipayan Beach Road Visayan Adaları, Panglao

Alona's Coral Garden Resort misafirlere Panglao (Danao) bölgesinde, Alona Plajı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Danao Plajı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu resort otel Virgin Adası ile 1,5 mi (2,4 km) ve Balicasag Adası Deniz/Okyanus Koruma Alanı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca resort otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu resort otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda
Premium
Premium Oda
Standard
Standard Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Stüdyo
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Gallery Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Oda
Room
Panoramic Oda
Room
Panoramic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x