Vanilla Sky Dive Resort

Visayan Adaları, Panglao
Vanilla Sky Dive Resort Genel
Vanilla Sky Dive Resort Genel
Vanilla Sky Dive Resort Öne Çıkan Resim
Vanilla Sky Dive Resort Dış Mekan
Vanilla Sky Dive Resort İç Mekan
Image More +54 fotoğraf
Vanilla Sky Dive Resort
Kalipayan Road, Danao Visayan Adaları, Panglao

Vanilla Sky Dive Resort misafirlere Panglao (Danao) bölgesinde, Alona Plajı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Danao Plajı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Virgin Adası ile 1,5 mi (2,4 km) ve Doljo Plajı ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Vanilla Sky Restaurant ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Süit
Süit
Room
Standard Pool View Twin Bed
Room
Standard Pool View Double Bed

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x