Pachamama - Hotel

Batı Nikaragua, Managua
Pachamama - Hotel Genel
Pachamama - Hotel Genel
Pachamama - Hotel Genel
Pachamama - Hotel Genel
Pachamama - Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +37 fotoğraf
Pachamama - Hotel
Frente a Plaza Cuba 25 Vrs al Sur Los Robles #13 Batı Nikaragua, Managua

Pachamama - Hotel misafirlere Managua merkezinde, Japon Parkı ve Metrocentro ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu hostel Los Robles Parkı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Merkezi Amerikan Üniversitesi ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Hostelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 9 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Dormitory,
Dormitory, 6 beds
Luxury
Luxury Süit
Private
Private Luxury Room, 8 pax
Basic
Basic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Basic Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x