Hotel Villa Americana

Batı Nikaragua, Managua
Hotel Villa Americana Öne Çıkan Resim
Hotel Villa Americana Dış Mekan
Hotel Villa Americana Dış Mekan
Hotel Villa Americana İç Mekan
Hotel Villa Americana İç Mekan
Image More +14 fotoğraf
Hotel Villa Americana
Planes de Altamira #12 Km 4.5 Carreter Masaya,tiptop 1C Abajo Batı Nikaragua, Managua

Hotel Villa Americana misafirlere Managua merkezinde, Japon Parkı ve Los Robles Parkı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Metrocentro ile 0,6 mi (1 km) ve Merkezi Amerikan Üniversitesi ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilebilir
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Business Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilebilir

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x