The Cyclo d'Angkor Boutique Hotel

Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram
The Cyclo d'Angkor Boutique Hotel Genel
The Cyclo d'Angkor Boutique Hotel Genel
The Cyclo d'Angkor Boutique Hotel Genel
The Cyclo d'Angkor Boutique Hotel Genel
The Cyclo d'Angkor Boutique Hotel Genel
Image More +103 fotoğraf
The Cyclo d'Angkor Boutique Hotel
Vithei Charles de Gaulle (Road to Angkor Wat) Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram

The Cyclo d'Angkor Boutique Hotel konaklamanızda Siem Reap merkezinde, Angkor Ulusal Müzesi ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde ve Kraliyet Bahçesi ile 13 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Angkor Alışveriş Merkezi ile 1,5 km ve Angkor Wat ile 2 km mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 3 bar/dinlenme salonu veya 2 havuz kenarı barı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Açık havuz, kapalı havuz ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. 7.00 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, Bağlantılı Odalar (Free Pick Up)
Family
Family Süit (3 Adults, Free Pick Up)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (With Private Balcony-Free Pick UP)
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Free Pick Up)
Room
Süit (Free Pick Up)
Room
Deluxe 4 Posters King Bed (Free Pick UP)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x