The Cyclo Residence Suite

Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram
The Cyclo Residence Suite Genel
The Cyclo Residence Suite Genel
The Cyclo Residence Suite Genel
The Cyclo Residence Suite Genel
The Cyclo Residence Suite Genel
Image More +75 fotoğraf
The Cyclo Residence Suite
Vithei Charles de Gaulle Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram

The Cyclo Residence Suite size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve Charles de Gaulle Yolu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 1,4 mi (2,2 km) ve T Galleria by DFS Alışveriş Merkezi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

The Cyclo Bistro restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 2 bar/dinlenme salonu veya 2 havuz kenarı barı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 22 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Free Pick Up)
Room
Deluxe Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon (Free Pick Up)
Room
Family Süit, Balkon (Free Pick Up)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x