Backpackers Connection

Highveld Ridge, Benoni
Backpackers Connection Genel
Backpackers Connection Genel
Backpackers Connection Öne Çıkan Resim
Backpackers Connection Dış Mekan
Backpackers Connection Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Backpackers Connection
91 Glen Norton Rd Highveld Ridge, Benoni

Benoni bölgesindeki Backpackers Connection konaklamanızda, St. Athanasios Greek Orthodox Church ve SAPS Mechanical School Golf Club ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Bunny Park ile 5 mi (8,1 km) ve Arwyp Medical Centre ile 6 mi (9,6 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 12 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve geniş duş başlıkları vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
Room
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x