One Manalo Place

Puerto Princesa
One Manalo Place Genel
One Manalo Place Genel
One Manalo Place Öne Çıkan Resim
One Manalo Place Dış Mekan
One Manalo Place Dış Mekan
Image More +93 fotoğraf
One Manalo Place
Brgy. BancaoBancao, Manalo St. , Puerto Princesa

Puerto Princesa (Puerto Princesa Kent Merkezi) bölgesindeki One Manalo Place misafirlere Immaculate Conception Cathedral ve Palawan Special Battalion WW2 Memorial Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Daylight Hole Cave ile 1,1 mi (1,7 km) ve NCCC Mall Palawan Alışveriş Merkezi ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Otelin deniz ürünleri alanında uzman restoranı Aplaya misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 46 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Bahçe Manzaralı
Presidential
Presidential Süit, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon/Veranda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Double or Twin Room, Lanai

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x