Ipil Suites Puerto Princesa

Puerto Princesa
Ipil Suites Puerto Princesa Genel
Ipil Suites Puerto Princesa Öne Çıkan Resim
Ipil Suites Puerto Princesa Dış Mekan
Ipil Suites Puerto Princesa Dış Mekan
Ipil Suites Puerto Princesa Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Ipil Suites Puerto Princesa
Rizal Ave Ext., Bancao-Bancao , Puerto Princesa

Ipil Suites Puerto Princesa misafirlere Puerto Princesa merkezinde, Immaculate Conception Cathedral ve Palawan Special Battalion WW2 Memorial Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel NCCC Mall Palawan Alışveriş Merkezi ile 0,9 mi (1,4 km) ve SM City Puerto Princesa Alışveriş Merkezi ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Otelin restoranı Green Bar Restaruant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

40 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın.

Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Double
Room
Superior King Room
Room
Deluxe Queen
Room
Superior 1 Single 1 Double
Room
Superior Queen

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x