Lala Panzi

Puerto Princesa
Lala Panzi Genel
Lala Panzi Genel
Lala Panzi Öne Çıkan Resim
Lala Panzi Dış Mekan
Lala Panzi Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
Lala Panzi
129 Villarosa Road, Brgy. Bancao-Bancao , Puerto Princesa

Puerto Princesa (Puerto Princesa Kent Merkezi) bölgesindeki Lala Panzi misafirlere Immaculate Conception Cathedral ve Daylight Hole Cave ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Palawan Special Battalion WW2 Memorial Müzesi ile 1,1 mi (1,7 km) ve NCCC Mall Palawan Alışveriş Merkezi ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için The Orange Gecko Tagu-an ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 10 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda, Ortak Banyo (Hideaway, Balcony)
Deluxe
Deluxe Oda (Purple)
Deluxe
Deluxe Oda, Balkon
Family
Family Oda
Room
Deluxe Oda, Özel Banyo
Room
Oda, Özel Banyo (Terracotta)
Room
Deluxe Oda, Özel Banyo (Green)
Room
Deluxe Oda, Özel Banyo (Emerald)
Room
Deluxe Oda, Özel Banyo (Zebra)
Room
Oda, Ortak Banyo (Group Room with 1 Bunk)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x