Mayumi Lodge

Puerto Princesa
Mayumi Lodge Öne Çıkan Resim
Mayumi Lodge Dış Mekan
Mayumi Lodge Dış Mekan
Mayumi Lodge Dış Mekan
Mayumi Lodge Banyo Tipleri
Image More +21 fotoğraf
Mayumi Lodge
David Road , Puerto Princesa

Mayumi Lodge misafirlere Puerto Princesa (Puerto Princesa Kent Merkezi) bölgesinde, Immaculate Conception Cathedral ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Palawan Special Battalion WW2 Memorial Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel SM City Puerto Princesa Alışveriş Merkezi ile 1,1 mi (1,7 km) ve Mendoza Parkı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 4.00 ve 13.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Stüdyo Süit
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Ev
Room
Deluxe Oda
Room
Business Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x