Nha Trang Palace Hotel

Orta Vietnam, Loc Tho
Nha Trang Palace Hotel Genel
Nha Trang Palace Hotel Öne Çıkan Resim
Nha Trang Palace Hotel Dış Mekan
Nha Trang Palace Hotel Dış Mekan
Nha Trang Palace Hotel Yerinde Yemek
Image More +29 fotoğraf
Nha Trang Palace Hotel
9 Yersin Street, Loc Tho Ward Orta Vietnam, Loc Tho

Nha Trang Palace Hotel misafirlere Nha Trang (Tran Phu Plajı) bölgesinde, Khanh Hoa Müzesi yakınında ve Alexandre Yersin Müzesi ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bai Dai Plajı ile 15,1 mi (24,3 km) ve Dam Pazarı ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Royal Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 168 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Süit
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x