Apartment Thien Kim

Loc Tho
Apartment Thien Kim Genel
Apartment Thien Kim Genel
Apartment Thien Kim Genel
Apartment Thien Kim Öne Çıkan Resim
Apartment Thien Kim Dış Mekan
Image More +139 fotoğraf
Apartment Thien Kim
1 Tran Hung Dao, Loc Tho , Loc Tho

Apartment Thien Kim size Nha Trang merkezinde, Khanh Hoa Müzesi ile 4 dakika yürüyüş ve Alexandre Yersin Müzesi ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan daire Bai Dai Plajı ile 14,7 mi (23,6 km) ve Vincom Plaza Le Thanh Ton Alışveriş Merkezi ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Apartment Thien Kim misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 50-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu dairede ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, resepsiyon salonu ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Nha Trang bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart daire misafirlerimize 484 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

City
City Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
City
City Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Room
City Apart Daire, Birden Çok Yatak, Balkon
Room
City Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x