New Tiflis Hotel

Tiflis
New Tiflis Hotel Genel
New Tiflis Hotel Genel
New Tiflis Hotel Öne Çıkan Resim
New Tiflis Hotel Şaraphane
New Tiflis Hotel Şaraphane
Image More +67 fotoğraf
New Tiflis Hotel
75 Davit Aghmashenebeli Avenue , Tiflis

Tiflis (Eski Tiflis) bölgesindeki New Tiflis Hotel misafirlere Marjanishvili Akademik Drama Devlet Tiyatrosu ve Samaia Bahçesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 1,7 mi (2,7 km) ve Dry Bridge Pazarı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 38 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Bitişik şaraphane gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard King
Standard
Standard Twin
Standard
Standard Triple
Superior
Superior King
Superior
Superior Twin
Superior
Superior King with Terrace
Superior
Superior Twin with Terrace
Junior
Junior Suite
Suite
Suite with Double Terrace
Family
Family Triple

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x