Accent Hotel

Tiflis
Accent Hotel Öne Çıkan Resim
Accent Hotel Dış Mekan
Accent Hotel Yerinde Yemek
Accent Hotel Oda Düzeni
Accent Hotel Banyo Tipleri
Image More +46 fotoğraf
Accent Hotel
D. Agmashenerbeli Ave. 79 A , Tiflis

Accent Hotel misafirlere Tiflis merkezinde, Marjanishvili Akademik Drama Devlet Tiyatrosu ve Samaia Bahçesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 1,7 mi (2,8 km) ve Dry Bridge Pazarı ile 1 mi (1,5 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda En Büyük (King) Boy çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic İki Ayrı Yataklı Oda (6)
Basic
Basic İki Ayrı Yataklı Oda (7)
Apart
Apart Daire (5)
Apart
Apart Daire (4)
Apart
Apart Daire (3)
Apart
Apart Daire (2)
Apart
Apart Daire (1)
Üç
Üç Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x