Heritage Hotel and Suites

Tiflis
Heritage Hotel and Suites Genel
Heritage Hotel and Suites Genel
Heritage Hotel and Suites Öne Çıkan Resim
Heritage Hotel and Suites Yerinde Yemek
Heritage Hotel and Suites Oda Düzeni
Image More +33 fotoğraf
Heritage Hotel and Suites
6 Saint Petersburg Street , Tiflis

Heritage Hotel and Suites misafirlere Tiflis (Eski Tiflis) bölgesinde, Marjanishvili Akademik Drama Devlet Tiyatrosu ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Samaia Bahçesi ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 1,8 mi (2,9 km) ve Dry Bridge Pazarı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 23 oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Design
Design Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x