Nagar Hotel Nha Trang

Orta Vietnam, Loc Tho
Nagar Hotel Nha Trang Genel
Nagar Hotel Nha Trang Genel
Nagar Hotel Nha Trang Genel
Nagar Hotel Nha Trang Genel
Nagar Hotel Nha Trang Genel
Image More +104 fotoğraf
Nagar Hotel Nha Trang
1I Quan Tran Street, Loc Tho Ward Orta Vietnam, Loc Tho

Nagar Hotel Nha Trang misafirlere Nha Trang (Tran Phu Plajı) bölgesinde, Louisiane Fermentasyon Evi ve 2 Nisan Meydanı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bai Dai Plajı ile 14,2 mi (22,8 km) ve Nha Trang Gece Pazarı ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Yemek servisi için BBQ buffet ideal; otelin havuz kenarı restoranı tavsiye edilir, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7 ve 9 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 171 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Presidential
Presidential Süit, Balkon, Plaj Kenarı
Family
Family Süit, Balkon, Okyanus Manzaralı (Sauna Included)
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Plaj Kenarı
Nagar
Nagar Ocean View With Balcony (Sauna Included)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı (Sauna Included)
Room
Senior İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Premium İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Plaj Kenarı
Room
Junior Süit, Balkon, Plaj Kenarı
Room
Senior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x