101 Star Panorama Nha Trang

Orta Vietnam, Loc Tho
101 Star Panorama Nha Trang Öne Çıkan Resim
101 Star Panorama Nha Trang İç Mekan
101 Star Panorama Nha Trang Oda Manzaraları
101 Star Panorama Nha Trang Oda Manzaraları
101 Star Panorama Nha Trang Oda Düzeni
Image More +15 fotoğraf
101 Star Panorama Nha Trang
House A15 01 & 17 02 Nguyen Thi Minh Khai Orta Vietnam, Loc Tho

101 Star Panorama Nha Trang misafirlere Nha Trang (Tran Phu Plajı) bölgesinde, Louisiane Fermentasyon Evi ve 2 Nisan Meydanı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Bai Dai Plajı ile 14,2 mi (22,8 km) ve Nha Trang Gece Pazarı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda 101 Star Panorama Nha Trang misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu vardır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Premier Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x