101 Star Hotel

Orta Vietnam, Loc Tho
101 Star Hotel Dış Mekan
101 Star Hotel Dış Mekan
101 Star Hotel Dış Mekan
101 Star Hotel Dış Mekan
101 Star Hotel Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
101 Star Hotel
1B Quan Tran Hung Vuong Loc Tho Ward Orta Vietnam, Loc Tho

101 Star Hotel misafirlere Nha Trang (Tran Phu Plajı) bölgesinde, Louisiane Fermentasyon Evi ve 2 Nisan Meydanı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bai Dai Plajı ile 14,2 mi (22,8 km) ve Nha Trang Gece Pazarı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 62 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x