My Unique Angkor Siemreap

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
My Unique Angkor Siemreap Öne Çıkan Resim
My Unique Angkor Siemreap Dış Mekan
My Unique Angkor Siemreap Dış Mekan
My Unique Angkor Siemreap Dış Mekan
My Unique Angkor Siemreap İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
My Unique Angkor Siemreap
Sangkat Svay Dungkum Phum Krous Kuzey Kamboçya, Siem Reap

My Unique Angkor Siemreap size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve National Road 6 Yolu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 2 mi (3,3 km) ve Cambodian Cultural Village (Kamboçya Kültür Evi) ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve özel spa küveti olan 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile jakuzi ve geniş duş başlıkları.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda (Suite - All Inclusive)
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (All Inclusive)
Room
Family Oda (Deluxe - All Inclusive)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x