Royal Empire Premium

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Royal Empire Premium Genel
Royal Empire Premium Genel
Royal Empire Premium Genel
Royal Empire Premium Genel
Royal Empire Premium Genel
Image More +47 fotoğraf
Royal Empire Premium
National Road No 6, Airport Road Phum Krous Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Royal Empire Premium konaklamanızda Siem Reap merkezinde, Kamboçya Savaş Müzesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Siem Reap Kraliyet Rezidansı ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu aile dostu otel Angkor Ulusal Müzesi ile 2,6 km (1,6 mi) ve Eski Pazar Bölgesi ile 3,1 km (1,9 mi) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Emerald Restaurant ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

96 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı tenis kortu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Havuz Manzaralı
Premium
Premium İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Havuz Manzaralı
Room
Premium Üç Kişilik Oda, Havuz Manzaralı
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x