Mohasal Angkor Boutique

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Mohasal Angkor Boutique Öne Çıkan Resim
Mohasal Angkor Boutique Dış Mekan
Mohasal Angkor Boutique Dış Mekan
Mohasal Angkor Boutique Dış Mekan
Mohasal Angkor Boutique Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Mohasal Angkor Boutique
National Road No 6 Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Mohasal Angkor Boutique size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve National Road 6 Yolu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 1,9 mi (3,1 km) ve Charles de Gaulle Yolu ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Misafirler için 10 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x