My Friends Hotel - Hostel

Güney Vietnam, Quận 1
My Friends Hotel - Hostel Öne Çıkan Resim
My Friends Hotel - Hostel Dış Mekan
My Friends Hotel - Hostel İç Mekan
My Friends Hotel - Hostel İç Mekan
My Friends Hotel - Hostel Banyo Tipleri
Image More +44 fotoğraf
My Friends Hotel - Hostel
572B/4 Tran Hung Dao Street Ward 2, District 5 Güney Vietnam, Quận 1

My Friends Hotel - Hostel misafirlere Ho Chi Minh City (Quận 1) bölgesinde, Ben Thanh Pazarı ve Pham Ngu Lao Caddesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 0,3 mi (0,4 km) ve Pham Ngu Lao Backpacker Area ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Hostelde 24 saat oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Family Oda
Room
Family Oda, Bağlantılı Odalar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x