Justay Saigon Royal Central

Güney Vietnam, Quận 1
Justay Saigon Royal Central Genel
Justay Saigon Royal Central Genel
Justay Saigon Royal Central Öne Çıkan Resim
Justay Saigon Royal Central Dış Mekan
Justay Saigon Royal Central Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Justay Saigon Royal Central
32 Ben Van Don Güney Vietnam, Quận 1

Justay Saigon Royal Central misafirlere Ho Chi Minh City (Quận 1) bölgesinde, Ben Thanh Pazarı ve Pham Ngu Lao Caddesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 0,3 mi (0,5 km) ve Pham Ngu Lao Backpacker Area ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 100 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 50-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Apart Daire
Room
Luxury Apart Daire, 3 Yatak Odası, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x