Luxury Ben Thanh TAA Apartments

Güney Vietnam, Quận 1
Luxury Ben Thanh TAA Apartments Genel
Luxury Ben Thanh TAA Apartments Genel
Luxury Ben Thanh TAA Apartments Öne Çıkan Resim
Luxury Ben Thanh TAA Apartments Dış Mekan
Luxury Ben Thanh TAA Apartments Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
Luxury Ben Thanh TAA Apartments
45 Dang Thi Nhu Güney Vietnam, Quận 1

Luxury Ben Thanh TAA Apartments konaklamanızda Ho Chi Minh City merkezinde, Pham Ngu Lao Backpacker Area ve Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Ben Thanh Pazarı ile 0,6 km (0,4 mil) ve Saigon Meydanı ile 0,8 km (0,5 mil) mesafede.

Otelin Vietnam mutfağı alanında uzman restoranı Di Mai Restaurant misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gece kulübü, açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Executive
Executive Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Executive Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x