Mui Ne Village Resort

Suoi Nuoc Plajı
Mui Ne Village Resort Genel
Mui Ne Village Resort Genel
Mui Ne Village Resort Öne Çıkan Resim
Mui Ne Village Resort Dış Mekan
Mui Ne Village Resort Yerinde Yemek
Image More +29 fotoğraf
Mui Ne Village Resort
Suoi Nuoc, Mui Ne , Suoi Nuoc Plajı

Phan Thiet bölgesindeki Mui Ne Village Resort misafirlere deniz kıyısında, Hon Rom ve Mui Ne Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Kırmızı Kum Tepeleri ile 4,1 mi (6,6 km) ve Mui Ne Kum Tepeleri ile 4,3 mi (7 km) mesafede.

Otelin denize sıfır restoran, içindeki bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor, isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 68 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretli) temalı park servisiyle eğlenceli bir gün geçirmek kolay.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Phan Thiet bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2152 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x