Full Moon Village

Suoi Nuoc Plajı
Full Moon Village Genel
Full Moon Village Genel
Full Moon Village Genel
Full Moon Village Genel
Full Moon Village Genel
Image More +78 fotoğraf
Full Moon Village
Suoi Nuoc Beach, Mui Ne , Suoi Nuoc Plajı

Full Moon Village misafirlere Phan Thiet bölgesinde, deniz kıyısında, Hon Rom ve Mui Ne Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Kırmızı Kum Tepeleri ile 5,1 mi (8,3 km) ve Mui Ne Kum Tepeleri ile 5,4 mi (8,6 km) mesafede.

Swimming pool restaurant yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 35 km içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası
Room
Deluxe Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x